Dešťovka pro Hvězdárnu Brno

24. 1. 2023

Troufnu si říct, že firma ASIO dlouhodobě svými udržitelnými myšlenkami přispívá do společnosti ohledně šetrného hospodaření s vodou. Ale naše myšlenka se musí střetnou s úmyslem investora/zákazníka, až pak se dílo může podařit a přispět tak malým dílem k úspoře vody.

…. protože, # bez vody to nejde.

Hvězdárna Brno
zdroj: https://www.facebook.com/hvezdarna.brno/ 

V areálu hvězdárny byly nainstalovány sestavy válcových nádrží s osazením technologie AS-REWA KOMBI. Nádrže na dešťovou vodu AS-REWA KOMBI disponují kompletní technologií pro využití dešťových vod včetně dopouštění v případě nedostatku dešťové vody. Vynikají svojí kompaktností a jednoduchostí instalace, protože veškerá technologie je osazená v nádrži již z výroby. Nemusíte řešit další osazení technologie v technických prostorách objektů a podobně.

Níže uvidíte model nádrže AS-REWA KOMBI, která se osazuje filtrem na dešťovou vodu AS-PURAIN, který má samočistící funkci, dále automatickou vodárnou s tlakovým spínačem a systémem na dopouštění vody včetně el. ovládací skříňky. Vpravo je pohled pod poklop této nádrže, kde je vidět, že je vše obsluhovatelné z terénu, a i v případě servisních zásahů není potřeba vypouštět vodu z nádrže, vše lze provést z terénu.

hospodaření s dešťovou vodou
I přes svoji kompaktnost a širokou variabilitu využití lze tuto nádrž individuálně upravovat, měnit velikosti filtrů hrubých nečistot AS-PURAIN, volit typ čerpadla a podobně. Technologii AS-REWA KOMBI umíme vystrojit do jakékoliv námi nabízené nádrže. Nebráníme se ani vystrojení betonové nádrže touto technologií.

Budeme rádi, když se na nás s důvěrou obrátíte ohledně dalších realizací, potažmo návrhů. Rádi Vám pomůžeme s celým procesem a předáme naše letité zkušenosti.

Děkuji investorovi, realizační firmě za dosavadní spolupráci. Na viděnou u další realizace.

Bc. Václav Kučera

Nádrže na dešťovou vodu AS-REWA jsou výrobky pro komplexní řešení dešťových vod a šedých vod v domácnostech nyní až s 50% dotací "Dešťovka".