TOP odpovědná firma 2023

12. 12. 2023

Ve čtvrtek 30.11.2023 ve večerních hodinách se uskutečnilo vyhlášení výsledků v rámci 20. ročníku TOP odpovědná firma 2023. 🏆 Slavnostního galavečeru, který proběhl v prostorách společenského Paspova sálu pivovaru Staropramen se zúčastnil Karel Plotěný, Pavel Polášek a Jan Němeček. A každý z nich odcházel z předávání s jednou cenou. Jsme hrdí na to, že se na podiu objevily obě firmy ASIO NEW i ASIO TECH.

Top odpovědná firma 2023

ASIO TECH se umístila v nové kategorii TOP Odpovědná firma v inovacích na krásném druhém místě ze projekt Recyklace bazénových vod s použitím membránových technologií aneb úspora vody a tepla, která je podstatná pro úsporu nákladů. 🥈

ASIO NEW pak získala v kategorii Odpovědná malá firma páté místo a zároveň též ocenění jako Trendsetter. Toto ocenění je udělováno velkým i malým firmám, které zároveň nastavují trendy na trhu práce, v odpovědném byznysu a jsou inspirativní a inovativní.

TOP Odpovědná firma je prestižní nezávislé ocenění, které každoročně vyzdvihuje nejzajímavější aktivity na poli udržitelného a odpovědného podnikání. 

Kompletní výsledky a tiskovou zprávu včetně fotografií si můžete prohlédnout zde: https://diverzita.cz/cs/aktualita/jubilejni-20-rocnik-top-odpovedna-firma-2023-ocenil-nejvice-odpovedne-firmy