Pořídili jste si nádrž na dešťovou vodu bez vystrojení?

11. 1. 2024

Dešťová voda v domě

Technologický set AS-RAINSET HOME jsme pro Vás sestavili z léty ověřených, dílčích produktů za výhodnou cenu.

 Dovybavení akumulačních nádrží AS-RAINSET HOME

Na co se Technologický set AS-RAINSET HOME používá?

Chtěli byste zalévat zahradu a splachovat záchod dešťovou vodou? Nevíte, co vše je k tomu potřeba? Náš set zajišťuje kompletní provoz nádrže na dešťovou vodu při napojení do rozvodů v rodinném domě. Je zajištěn automatický provoz, díky čemuž můžete splachovat toalety či zalévat zahradu a nemusíte se starat, zda máte dost dešťové vody. V případě potřeby se sám přepne na jiný zdroj vody.

 

Pro koho je set určen?

Technologický set AS-RAINSET HOME je vhodný pro dovybavení akumulačních nádrží u rodinných domů, které byly pořízeny bez jakékoliv technologie. Set je universální a lze je instalovat do téměř všech nádrží ať plastových svařovaných nebo rotačně odlévaných, betonových nádrží, válcových, hranatých.

 

Výkonem technologie dostačuje ke standardním rodinným domům s plochou střechy do 250 m2, čemu přibližně odpovídá nádrž objemem do 10 m3. Technologie je vhodná pro splachování až dvou toalet a malou zálivku zahrady hadicí.

 

Z čeho se technologický set AS-RAINSET HOME skládá?

  • Čerpací a doplňovací jednotky AS-RAINMASTER ECO 10
  • Přídavné čerpadlo AS-RM-ECO-LP
  • Kontinuální měření hladiny AS-RM-ECO-FS
  • Filtrační sestava AS-PLURAFIT BASIC
  • Uklidněný nátok AS-PLURAFIT
  • Mechanický filtr 50 mcr
  • Sací hadice ½“ v délce 3 m

Součástí dodávky není propojovací materiál, jako je potrubí, chráničky, kabely a podobně.

Dovybavení akumulačních nádrží AS-RAINSET HOME

 

Jak to celé funguje?

Dešťová voda natéká do nádrže přes filtrační sestavu, uklidněným nátokem usměrníme vodu, aby nevířila nečistoty na dně nádrže. Čerpací a doplňovací jednotka automaticky nasává dešťovou vodu z nádrže a dávkuje ji do užitkového rozvodu. V případě nedostatku dešťové vody přepne na jiný zdroj vody (vodovod, studna). Na výtlaku je osazen základní mechanický filtr. Součástí čerpací a doplňovací jednotky je sada k připojení pitné vody, užitkového rozvodu a plováku. Čerpací jednotka je osazena pomocným přídavným čerpadlem na posílení sacích schopností a kontinuálním měřením hladiny.

 

Zaujala vás nabídka? Potřebujete víc informací? Neváhejte mě kontaktovat na telefonu 602 472 594 nebo e-mailu kucera@asio.cz.

 

Bc. Václav Kučera