Projekt Kreativních voucherů

23. 10. 2023

Díky kreativnibrno.cz jsme se mohli zúčastnit projektu Kreativních voucherů. Celý projekt v tuto chvíli končí a my můžeme zhodnotit, že nás jako firmu posunul hned v několika nových směrech. Určitě se zlepšilo povědomí a zmenšil strach z použití AI. Věříme, že AI bude pomocníkem nejen při psaní koster článků a případně při formování z různých pohledů (tenhle článek ovšem psal člověk :D).

Díky projektu jsme začali odstraňovat nedostatky v propagaci (vylepšení webových stránek a dopadů na internetové působení) a stále na tom pracujeme. Zlepšujeme svoji propagaci na sociálních sítích a využíváme konzultace s tím spojené. Projekt nám také pomohl nastavit marketingový mix s ohledem na naše zákazníky a segmenty.

V neposlední řadě si slibujeme od projektu Kreativních voucherů zlepšení chování se jako firmy a pracovníků na sítích tak, abychom se lépe prezentovali a abychom do budoucna byli atraktivnější i pro mladší generace.

Společnost EVERESTA a s ní pánové Václav KantorSamuel Kohoutek se v projektu ukázali jako dobře zvolení partne5i, zejména díky kompetenci a schopnosti se rychle vnořit do námi prováděných činností a identifikovat cíle. No a poděkování tím pádem patří i JIC, které celý projekt iniciovalo a organizačně řídí.

Kreativní vouchery